• darkblurbg
    Werk.
    Loopbaanbegeleiding

Wil jij een baan die bij je past? Dat kan!

Ken je dat? Je rijdt van je werk naar huis en denkt: “Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen, de rest van mijn leven?” Als je hier langer bij stilstaat en eerlijk bent, dan weet je het. Je antwoord is: “Nee”.

Ik heb het zelf ook meegemaakt. Banen die niet bij mij pasten. Die me te veel energie kostten en waar ik geen plezier uithaalde. Zonde, toch?

Misschien denk je: “Maar wat wil ik dan wél? En wat kán ik eigenlijk? Heb ik wel de juiste opleiding? En hoe pak ik alles aan?” Het wordt één grote brij in je hoofd en je denkt: “Ach, laat ook maar. Ik heb een prima salaris en een groot deel van mijn werkzaamheden is best leuk.” De volgende dag sta je op en rijd je gewoon weer naar je werk. En voor je het weet is er weer een week voorbij...

Mijn advies: je tijd is kostbaar. Je hebt maar één leven en je leeft NU. Kom in beweging, doorbreek de sleur en ga doen wat je het allerliefste doet.

Loopbaantraject 'Stromend Leven'

Met het loopbaantraject 'Stromend Leven' help ik je om de juiste loopbaankeuze te maken. Samen ontdekken we wie je bent, waar jouw talenten liggen en wat je het meest interesseert. Samen achterhalen we welk werk het beste bij je past en waar jij gelukkig van wordt.

Tijdens het traject maak je opdrachten, doe je oefeningen, houden we gesprekken en breng jij dingen in praktijk. Alles stap voor stap. Op deze manier krijg je inzicht in jezelf en kom je erachter wat je het allerliefste doet. Ik begeleid je in dit proces en ik help je bij het vinden van:

• je drijfveren (wat jou drijft en motiveert)
• je inspiratiebronnen (wat jou inspireert)
• je interesses (wat jou het meest interesseert)
• je grootste passie (wat je het allerliefste doet)
• je kernwaarden (wat je het belangrijkst vindt)
• je kwaliteiten (waar je van nature goed in bent)
• je vaardigheden (wat je goed kan)
• je mogelijkheden (wat je allemaal kan gaan doen)

Op basis van de inzichten die je opdoet, maak je een keuze voor een studie, baan of beroep. Samen met mij maak je hiertoe een plan voor jezelf en bepaal je de stappen die je wilt gaan nemen.   

Aan het eind van het traject:

• heb je jezelf beter leren kennen,
• weet je wat je wilt en
• kun je een weloverwogen loopbaankeuze maken.

Het traject bestaat uit vijf coachingssessies (fysiek of online). Elke sessie duurt 1 á 1,5 uur. De investering die je maakt is € 795,- inclusief 21% btw (particulier tarief).

Veel werkgevers zijn bereid om in een loopbaantraject voor hun medewerkers te investeren. Want een investering in een medewerker is een investering in het bedrijf. Vraag dit daarom even na bij je leidinggevende. In dat geval geldt het zakelijke tarief van € 995,- exclusief 21% btw.

Mocht je liever één of meerdere losse coachingssessies willen, dan kan dat. In dat geval is de investering per sessie € 175,- inclusief 21% btw (particulier tarief) respectievelijk € 220,- exclusief 21% btw (zakelijk tarief). 

Wil jij ook graag 'stromend leven' en gaan doen wat je het allerliefste doet? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (dat kan fysiek of online).

Een vriendelijke groet en wellicht tot gauw!

Marieke Duijs-Bomhof

 

Neem contact op

Reviews

"Marieke heeft me door het voeren van gesprekken en het doen van oefeningen geholpen om weer beter in contact te komen met wie ik van oorsprong ben. Zo heb ik door het doen van verschillende oefeningen ervaren dat ik echt op mijn eigen intuïtie en lijf kan en mag vertrouwen. Daarnaast heb ik tijdens onze gesprekken ontdekt wat ik nodig heb om goed te kunnen functioneren op een werkplek, hoe deze werkplek eruit moet zien en wat ik daar wil gaan doen. Marieke is goed in staat om aan te sluiten bij de behoeften van het moment. Na elk gesprek zat ik met nieuwe energie en nieuw vertrouwen op mijn fiets richting huis. Ik begin me langzaam los te weken van het keurslijf waarin ik zo lang heb gewerkt en mijn vrolijke, speelse, recalcitrante, eigenwijze en directe ik komen langzaam weer naar boven."

Kirsten

 

"Met het loopbaantraject van Marieke zijn we teruggegaan naar mijn kern: wat drijft me, waar komt mijn energie vandaan en in wat voor omgeving of situatie ben ik helemaal op mijn plek? Door middel van verschillende oefeningen zijn we samen op zoek gegaan naar antwoorden op deze vragen en ik vond in Marieke een hele natuurlijke en betrokken gids in deze erg persoonlijke reis. Echt een connectie maken, dat is waar veel coaches naar zoeken en wat Marieke telkens weer lukt. Het is lang geleden dat ik zo veel plezier heb beleefd aan het uitwerken van huiswerk. Omdat we tijdens het traject zo dicht bij mezelf zijn gebleven ontstaat er telkens weer een continue stroom van energie om hiermee aan de slag te gaan."    

Sander (39 jaar)

 

"Na een traject om mijn grenzen beter te leren aangeven werd het tijd om ook eens te gaan kijken naar mijn loopbaan en naar wat ik wel goed kan. Wat vond ik ook al weer belangrijk en wat geeft mij de meeste energie in mijn werk? Via Coachfinder kwam ik bij Marieke. Een vriendelijke, energieke coach die goed kan luisteren en niet oordeelt. Met de verschillende opdrachten ging ik terug naar de basis. Ik kon daar ook mijn creativiteit in kwijt. Het belangrijkste inzicht is nog wel dat ik een doel niet buiten mezelf moet zoeken maar juist in mezelf. Kortom: een traject met een kop en een staart met als resultaat een basisplaatje van mezelf. Door met mijn verhaal naar buiten te treden en te netwerken zijn voor mij de puntjes op de i. Daar ga ik mee verder in mijn werk en het stopt niet!"

Petra

 

"Marieke is een warm persoon die je enorm op je gemak laat voelen tijdens de gesprekken, zelfs nu in corona-tijd via een scherm op je laptop. Ik vind het bijzonder om te merken in hoeverre ik sinds onze sessies meer mijzelf ben geworden dan voorheen. Soms leid je leven je ergens heen en zonder dat je het door hebt sta je verder weg van wie je eigenlijk bent dan je denkt. Marieke heeft mij geholpen om mijzelf weer te vinden en mijn passies te gebruiken om mijn carrière verder te helpen."

Evelien (30 jaar)

 

"Marieke is een hele fijne en betrokken coach. Zij weet met de juiste vragen en opdrachten ervoor te zorgen dat je duidelijk krijgt wat voor werk er nou echt bij je past en waar je blij van wordt. Deze gesprekken gaven me elke keer veel energie. Of het nou een gesprek via Teams was of bij haar. Ik heb door alle opdrachten en al het huiswerk weer mijn creativiteit teruggevonden en ik ben weer meer op mijn eigen gevoel gaan vertrouwen omdat steeds naar voren kwam dat er geen goed of fout antwoord is omdat dit is wat jij denkt of voelt. Voor mij is het de juiste keuze geweest om een coachingstraject aan te gaan omdat ik nu heel duidelijk weet wat voor baan ik ga zoeken en wat voor mooie toekomst ik tegemoet ga.”

Karin (39 jaar)

 

"Marieke heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter heb leren kennen. Dit heeft ze gedaan door leerzame opdrachten met me te doen, de juiste vragen te stellen en de juiste dingen te zeggen. Doordat ik nu voor mezelf op een rijtje heb waar mijn drijfveren, interesses, krachten etc. liggen, is het makkelijker om een volgende stap te maken in mijn loopbaancarrière. Marieke is een warm persoon en ik voelde mezelf op mijn gemak bij haar. Marieke heeft me tijdens het traject een spiegel voorgehouden, wat ik kan meenemen in de toekomst."

Jeltje (25 jaar)

 

"Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren. Ik kon mezelf zijn en Marieke is een fijne gesprekspartner die je zelf aan het denken zet. Het heeft me zeker vooruit geholpen!!"

Bart (30 jaar)

 

"Marieke is zeer betrokken en denkt mee. Haar werkwijze is duidelijk en overzichtelijk. Er worden fijne tools aangedragen en interessante opdrachten gegeven. Alle opdrachten zijn helder omschreven. Deze hebben ervoor gezorgd dat ik een beter beeld heb gekregen van wat de mogelijkheden zijn binnen mijn vakgebied. Marieke geeft goede feedback en vraagt door wanneer je er niet uitkomt. Daarnaast is Marieke een fijn en warm persoon om dit traject samen te doorlopen."

Anouk (35 jaar)

 

"Ik heb mijn coachings- en loopbaantraject met Marieke als heel prettig ervaren. Door middel van opdrachten en oefeningen heb ik mijn persoonlijke doelen weten te bereiken en weer ontdekt waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind ik het leven. Marieke heeft een vriendelijke aanpak, is erg begripvol en behulpzaam. Daarnaast is het traject erg overzichtelijk, de opdrachten duidelijk geformuleerd en weet je iedere sessie wat je kan verwachten."   

Manouk (27 jaar)