• darkblurbg
    Werk.
    Loopbaanbegeleiding

Wil jij een baan die bij je past? Dat kan!

Ken je dat? Je rijdt van je werk naar huis en denkt: “Is dit het nou? Wil ik dit blijven doen, de rest van mijn leven?” Als je hier langer bij stilstaat en eerlijk bent, dan weet je het. Je antwoord is: “Nee”.

Ik heb het zelf ook meegemaakt. Banen die niet bij mij pasten. Die me te veel energie kostten en waar ik geen plezier uithaalde. Zonde, toch?

Misschien denk je: “Maar wat wil ik dan wél? En wat kán ik eigenlijk? Heb ik wel de juiste opleiding? En hoe pak ik alles aan?” Het wordt één grote brij in je hoofd en je denkt: “Ach, laat ook maar. Ik heb een prima salaris en een groot deel van mijn werkzaamheden is best leuk.” De volgende dag sta je op en rijd je gewoon weer naar je werk. En voor je het weet is er weer een week voorbij...

Mijn advies: je tijd is kostbaar. Je hebt maar één leven en je leeft NU. Kom in beweging, doorbreek de sleur en ga doen wat je het allerliefste doet.

Loopbaantraject 'Stromend Leven'
Met het loopbaantraject 'Stromend Leven' help ik je om de juiste loopbaankeuze te maken. Samen ontdekken we wie je bent, waar jouw talenten liggen en wat je het meest interesseert. Samen achterhalen we welk werk het beste bij je past en waar jij gelukkig van wordt.

Tijdens het traject maak je opdrachten, doe je oefeningen, houden we gesprekken en breng jij dingen in praktijk. Alles stap voor stap. Op deze manier krijg je inzicht in jezelf en kom je erachter wat je het allerliefste doet. Ik begeleid je in dit proces en ik help je bij het vinden van:

• je drijfveren (wat jou drijft en motiveert)
• je inspiratiebronnen (wat jou inspireert)
• je interesses (wat jou het meest interesseert)
• je grootste passie (wat je het allerliefste doet)
• je kernwaarden (wat je het belangrijkst vindt)
• je kwaliteiten (waar je van nature goed in bent)
• je vaardigheden (wat je goed kan)
• je mogelijkheden (wat je allemaal kan gaan doen)

Op basis van de inzichten die je opdoet, maak je een keuze voor een studie, baan of beroep. Samen met mij maak je hiertoe een plan voor jezelf en bepaal je de stappen die je wilt gaan nemen.   

Aan het eind van het traject:

• heb je jezelf beter leren kennen,
• weet je wat je wilt en
• kun je een weloverwogen loopbaankeuze maken.

Het traject bestaat uit vijf coachingssessies (momenteel op 1,5 meter of online via Microsoft Teams of Skype). Elke sessie duurt 1 á 1,5 uur. De investering die je maakt is € 485,- vrij van BTW (particulier tarief).

Veel werkgevers zijn bereid om in een loopbaantraject voor hun medewerkers te investeren. Want een investering in een medewerker is een investering in het bedrijf. Vraag dit daarom even na bij je leidinggevende. In dat geval geldt het zakelijke tarief van € 675,- vrij van BTW.

Mocht je liever één of meerdere losse coachingssessies willen, dan kan dat. In dat geval is de investering per sessie € 110,- (particulier tarief) respectievelijk € 148,- (zakelijk tarief) vrij van BTW. 

Wil jij ook graag 'stromend leven' en gaan doen wat je het allerliefste doet? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (momenteel op 1,5 meter of online via Microsoft Teams of Skype).

Een vriendelijke groet en wellicht tot gauw!

Marieke Duijs-Bomhof

 

Neem contact op

 

"Marieke heeft me door het voeren van gesprekken en het doen van oefeningen geholpen om weer beter in contact te komen met wie ik van oorsprong ben. Zo heb ik door het doen van verschillende oefeningen ervaren dat ik echt op mijn eigen intuïtie en lijf kan en mag vertrouwen. Daarnaast heb ik tijdens onze gesprekken ontdekt wat ik nodig heb om goed te kunnen functioneren op een werkplek, hoe deze werkplek eruit moet zien en wat ik daar wil gaan doen. Marieke is goed in staat om aan te sluiten bij de behoeften van het moment. Na elk gesprek zat ik met nieuwe energie en nieuw vertrouwen op mijn fiets richting huis. Ik begin me langzaam los te weken van het keurslijf waarin ik zo lang heb gewerkt en mijn vrolijke, speelse, recalcitrante, eigenwijze en directe ik komen langzaam weer naar boven."

Kirsten