• darkblurbg
    Leven.
    Coaching

Wil jij weer grip op je leven? Dat kan!

Je dag zit erop. Je ploft neer op de bank en grijpt naar je telefoon. Even appen, even op Facebook en voor je het weet is de avond voorbij. “Wat heb ik eigenlijk gedaan vandaag? Waar heb ik mijn tijd aan besteed? En word ik er nou echt gelukkig van?” Je staat niet aan het roer. En ondertussen glipt de tijd je door de vingers…

Herken je dit? Dan is het coachingstraject ‘Grip op je leven’ iets voor jou.

Coachingstraject 'Grip op je leven'

Samen bekijken we waar het stokt en waar het stroomt. Welke gebieden je in je leven wilt blijven koesteren en welke je meer aandacht wilt geven of zelfs wilt veranderen. Je leert wat hiervoor nodig is en hoe je dat doet. Je leert keuzes maken en ‘nee’ zeggen. Je kiest voor jezelf en voor datgene wat voor jou echt belangrijk is. En voor je het weet, heb je weer overzicht en doe je de dingen die je echt graag wilt doen.

Het traject bestaat uit vijf coachingssessies (fysiek of online). Elke sessie duurt 1 á 1,5 uur. De investering die je maakt is € 795,- inclusief 21% btw (particulier tarief).

Veel werkgevers zijn bereid om in een coachingstraject voor hun medewerkers te investeren. Want een investering in een medewerker is een investering in het bedrijf. Vraag dit daarom even na bij je leidinggevende. In dat geval geldt het zakelijke tarief van € 995,- exclusief 21% btw.

Mocht je liever één of meerdere losse coachingssessies willen, dan kan dat. In dat geval is de investering per sessie € 175,- inclusief 21% btw (particulier tarief) respectievelijk € 220,- exclusief 21% btw (zakelijk tarief). 

Wil jij ook weer grip op je leven? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (dat kan fysiek of online).

Een vriendelijke groet en wellicht tot gauw!

Marieke Duijs-Bomhof

 

Neem contact op

Reviews

"Marieke heeft mij, tijdens enkele sessies, geholpen met vragen die op dat moment speelden in mijn leven. Vanaf het eerste, warme contact, voelde dat heel vertrouwd. Heel veilig. Ze helpt je op zachte, liefdevolle wijze, waardoor ik geheel mezelf kon en mocht zijn. Zonder oordeel heeft ze me zo bewust gemaakt van mijn patronen. Zodat ik de keuze kon maken om het anders te doen en daarmee te oefenen. Het heeft me verrijkt, gaf nieuwe inzichten en helpt me nu verder op mijn pad. Dank daarvoor!"

Esther

 

"Mijn ervaring met Marieke is heel erg positief. Ze staat altijd voor je klaar en ze hoort aan waar je mee zit. Ze kwam heel rustig en vertrouwd over zonder ergens een oordeel over te hebben. Als ik daar weer binnenstapte voelde ik mij op mijn gemak en kon ik vertellen waar ik mee zat. Ze heeft mij enorm geholpen door naar mijn gevoel te luisteren. Door te blijven oefenen met de oefeningen die ik van haar heb gekregen ben ik met stappen vooruit gegaan. Mijn grote dank hiervoor!"

Pim (29 jaar)

 

"Marieke is een lieve, aardige coach die niet alleen goed luistert maar ook het echte probleem waar je tegenaan loopt samen met je ontdekt. Ik heb heel veel over mezelf geleerd en ik weet nu hoe ik nog meer mezelf kan zijn dankzij haar hulp. Ik ben superblij dat ik deze stap heb genomen."

Stephanie (25 jaar)

 

"Marieke is betrokken, intuïtief en geduldig. Door haar focus op “van binnen naar buiten”, heb ik meer zelfwaardering ontwikkeld, meer zelfvertrouwen gekregen, verborgen interesses en passies ontdekt en geleerd om keuzes te maken vanuit mijn gevoel. Hierdoor heb ik automatisch meer vertrouwen in mijn keuzes, ben ik minder aan het (over)denken en heb ik meer motivatie om vooruit te blijven bewegen."

Aniek (26 jaar)

 

"Marieke is een hele fijne coach. Ze is duidelijk op een prettige manier. Ze heeft mij geholpen, mijzelf beter te begrijpen. Dit doet ze door middel van gesprekken, rollenspellen en opdrachten die je thuis gaat herhalen. Haar stralende lach en ogen helpen daarbij."

Gertje